Dobro poslujete offline i sada taj uspjeh želite imati i na digitalnim kanalima? Pričajte nam o vašem biznisu, i pomoći ćemo vam odabrati pravi smjer za vaše digitalno poslovanje.

Prvo pričamo o biznisu.

Najčešće bude ovako: dolazite sa željom da vam napravimo webshop, a s vremenom dobivate kompletnu digitalizaciju vašeg trgovačkog poslovanja.

Nemojte se začuditi ako vam riješimo i naizgled nerješivo :) Jaki smo upravo u pronalaženju tehničkih rješenja za čupave probleme u trgovini i prodaji.

 

U 20+ godina koliko razvijamo e-commerce rješenja, naučili smo s razumijevanjem slušati klijente i pronaći kreativna rješenja za specifične probleme s kojima se suočavaju trgovci u Hrvatskoj. Zato svaku dobru suradnju započinjemo s razgovorom o vašem poslovanju: gdje ste sada i gdje se vidite u budućnosti?

Nas trebate da vam riješimo ovaj dio između, a to je kako i s kojim digitalnim alatima omogućiti da se ta lijepa budućnost dogodi. I zato, na samom početku ne brinite o specifičnim tehničkim značajkama našeg webshopa (jer najvjerojatnije pokrivamo sve što vam treba). Pričajte nam o vašem biznisu, i pomoći ćemo vam odabrati pravi smjer za vaše digitalno poslovanje.

Stabilno, testirano i dokazano.

Ne brinite za kompleksnost, stabilnost i dugoročno osiguravanje kompatibilnosti s postojećim funkcionalnostima.

To je naša briga koju uspješno brinemo za vas i za još X e-commerce klijenata čije web trgovine pouzdano rade 24/7.

U razvoju od prvih dana koristimo dokazane Microsoftove tehnologije (ASP.NET, Microsoft SQL...) i moderne procese razvoja softvera (Scrum).

Svjesno odlučujemo ne koristiti open source tehnologije zato da biste vi mogli preskočiti razgovore o sigurnosnim rupama.

Custom je OK.

Da, vrlo rado prihvaćamo projekte razvoja web trgovina po mjeri!

Kod našeg dragog klijenta Rost Šport - počeli smo s webshopom i nastavili s razvojem B2B sustava po mjeri specifičnog poslovanja ove brzorastuće trgovine.

Što je napredniji, inovativniji i izazovniji vaš webshop projekt, to je WEB Marketing logičniji odabir. Imamo fleksibilnost custom developmenta zato jer smo odlučili sva web rješenja temeljiti na programskom kodu koji je nastao u potpunosti u našoj kući.

Otvorena arhitektura EasyEdit CMS-a omogućuje nam da vaš webshop povežemo s informacijskim sustavima koje već koristite.

Nećete se morati odreći softvera koji vam dobro radi da biste prešli na naše e-commerce rješenje. Od razvoja jedinstvenih webshop modula preko integracija s poslovnim sustavima trećih strana pa sve do osmišljavanja do sada nepostojećih poslovnih modela temeljenih na softveru - sve to možete realizirati s nama.

PREDNOSTI

Vaša web trgovina sastojat će se od odabranih CMS i e-commerce modula koji kao savršeni dijelovi slagalice čine jedno cjelovito rješenje za online trgovinu.

Ponekad će vaša, a ponekad naša ideja rezultirati novom značajkom s kojom ćete rasturiti online. Kako zajedno kroz godine rastemo, tako i razinu podrške prilagođavamo ne samo vašim zahtjevima, nego i vašem potencijalu za digitalnu transformaciju i poslovanje.

Kontinuirano ćete imati transparentan uvid u stvarno stanje vašeg projekta.

Moći ćete planirati ostvarenje vaših ciljeva na temelju naših pouzdanih i redovitih isporuka koje zadovoljavaju standarde kvalitete unaprijed dogovorene s vama.

Brzo ćemo se prilagođavati promjenama zahtjeva s ciljem da vaš projekt u konačnici rezultira najpovoljnijim poslovnim rezultatima.

vrh stranice