Nabavom i implementacijom novih softverskih alata i razvojem postojeće verzije vlastitog softvera, unaprijeđeni su poslovni procesi što klijentima donosi veću kvalitetu web i mobilnih rješenja te kvalitetnije odnose s korisnicima.

Brža i kvalitetnija isporuka aplikacija

Dobra vijest za sadašnje korisnike i buduće klijente WEB Marketinga!
Zahvaljujući novim ulaganjima, od sada su im na raspolaganju kvalitetnija usluga, nove funkcionalnosti postojećeg CMS sustava te kvalitetniji sustav za lakše definiranje, razvoj i kontrolu aplikacija. Praktično, ovo ulaganje znači da je WEB Marketing odnedavno uveo nove softvere za upravljanje životnim ciklusom razvoja aplikacije (ALM) i upravljanje odnosima s klijentima (CRM). Primjena softvera znači kvalitetniju i znatno bržu isporuku proizvoda, odnosno veće zadovoljstvo korisnika. Posebna pažnja posvećena je edukaciji zaposlenika za rad s ovim novima alatima. Unaprijeđen je i mnogim korisnicima već poznati vlastiti proizvod, EasyEdit CMS, tako što je u njega uveden komunikacijski kanal, korisničko sučelje prevedeno je na engleski jezik i izrađen je digitalni korisnički priručnik dostupan na hrvatskom i engleskom jeziku.
 

Novi softveri (ALM i CRM) i nove funkcionalnosti vlastitog CMS sustava su ostvarene provođenjem projekta „Uvođenje suvremenih IKT alata u poslovanje WEB Marketinga“ vrijednog 478.697,00 kuna koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj u visini 296.116,68 kuna. Nositelj projekta je WEB Marketing d.o.o.

Višegodišnje iskustvo

WEB Marketing je osnovan 2006. godine, ali je na tržištu prisutan još od 2000. godine. Sve od tada bilježi stalni rast broja zaposlenih i prihoda. Uspješno se bavi razvojem naprednih internetskih rješenja i softvera za upravljanje i editiranje svih vrsta internetskih stranica (EasyEdit CMS). Također se bavi izradom različitih proizvoda prilagođenim željama i potrebama korisnika - internetskim aplikacijama, izradom Windows aplikacija, Windows Phone aplikacija te desktop aplikacijama.
 
2012. godine je dobilo status Microsoft Silver Partnera koji je proširen dodatnim kompetencijama kao nastavak kvalitetne suradnje u sklopu trogodišnjeg Microsoft BizSpark programa.

Napredna rješenja i savjetovanje

Samostalno razvijen EasyEdit CMS, vlastiti sustav za samostalno upravljanje web stranicama odlikuje pouzdanost u radu i jednostavnost upotrebe uz osnovno korisničko znanje rada na računalu. Zbog svoje jednostavnosti i modularnosti lako se uklapa i povezuje u različite postojeće poslovne sustave.
 
U suradnji s Microsoft Hrvatska izrađena je jedna od prvih hrvatskih Windows 8 aplikacija, vrlo popularna i posjećena Coolinarika. Do sada je usluge WEB Marketinga koristilo više od 250 zadovoljnih klijenata uz aktivno sudjelovanje u provedbi više od 500 različitih projekata.
 
Osim pouzdane tehničke izvedbe, korisnici mogu zatražiti i usluge savjetovanja vezano uz sve segmente online poslovanja uključujući i zakonsku regulativu.


Nagrade i priznanja - pokazatelji znanja i uspješnosti


Poslovanje temelje na znanju i stručnosti, stoga su edukacija i obrazovanje zaposlenih dio poslovne politike poduzeća. U taj segment sustavno ulažu, ponajviše u suradnji s provjerenim partnerom Microsoftom, a što je lako vidljivo iz certifikata zaposlenih i same tvrtke.
 
WEB Marketing se može pohvaliti s brojnim nagradama, točnije njih 27, a među osvojenima je prestižna Nagrada za najbolji projekt European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) Women in Business Award, te prestižne nagrade na vodećim natječajima u Hrvatskoj (VIDI TOP 100, Web Strategija, Weboo 18+ konferencija – nagrada za najbolju marketinšku online kampanju, Weboo 100 posto Turizam – nagrada za najbolju stranicu u turizmu 2014. godine).

Iskustvo u turizmu

Prilagođenost klijentima i usmjerenost na njihovo zadovoljstvo neki su od razloga što najviše projekata odrađeno upravo u uslužnom sektoru. Za sektor turizma uspješno je provedeno više od 100 projekata (od manjih internetskih stranica do portala), za što je, kao vjerodostojan pokazatelj kvalitete, osvojeno 13 nagrada, skoro pola od ukupnog broja priznanja.Europska Unija - Ulaganje u budućnost!
Projekt je sufinancirala EU iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
 
 
     
 
 
 "Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost WEB Marketing d.o.o."
vrh stranice