Što je Office 365

Što je Office 365

Office 365 je sustav Microsoft usluga temeljenih na cloud tehnologiji koje omogućuju maksimalan kolaboracijski učinak rada u tvrtki uz najoptimalnije troškove. Office 365 svojim klijentima nudi siguran pristup E-mail porukama, dijeljenim kalendarima, zadacima (Exchange online), pristup datotekama iz bilo kojeg dijela svijeta (SharePoint), slanje izravnih poruka (IM) te mrežnih sastanaka (Lync) i najbolju anti-virus i anti-spam zaštitu (Forefront).

E-pošta i kalendar (Exchange Online)

Office 365 nudi pristup e-pošti s bilo kojeg mjesta, poštanski pretinac veličine 50 GB, zajedničko korištenje kalendara te najbolju antivirusnu zaštitu i zaštitu od neželjene pošte u svojoj klasi uz mogućnost sprečavanja neovlaštenog pristupa informacija u slučaju gubitka mobilnog uređaja i sl.

Office Web Apps

Office web-aplikacije mrežni su pratilac programa Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint i Microsoft OneNote, a omogućuju jednostavno pregledavanje i uređivanje dokumenata putem web preglednika. Imaju poznata korisnička sučelja - jednaka onima u aplikacijama sustava Office i u potpunosti su kompatibilne pa vaši dokumenti uvijek izgledaju onako kako očekujete.

Web mjesto i zajedničko korištenje datoteka

Na timskom web-mjestu možete upravljati svojim projektima i na siguran način zajednički koristiti datoteke unutar tvrtke, ali i s klijentima i partnerima. Svi mogu pristupiti dokumentima na mreži i istovremeno uređivati dokumente ili dodavati komentare. Možete stvoriti i web-mjesto svoje tvrtke i ažurirati ga u samo nekoliko sekundi.

Izravne poruke i mrežni sastanci

Iz Microsoft Lync Online aplikacije, čak i putem putem telefona možete vidjeti tko je prisutan na mreži i poslati mu izravnu poruku. Organiziranje i uključivanje u mrežne sastanke je jednostavno uz zajedničko korištenje radne površine i videoprikaza. Također, možete pozvati korisnike ili partnere koji i ne koriste Lync da se pridruže sastanku.

Zajamčena 99,9-postotna dostupnost

Office 365 osmišljen je kao siguran i pouzdan sustav visokih performansi, a uključuje i precizne ugovore o razini usluge (SLA). Jamčimo vam 99,9-postotnu dostupnost usluge, pouzdanu zaštitu vaših podataka i uvijek najnoviju i ažuriranu antivirusnu zaštitu i zaštitu od neželjene pošte.

Najbolja vrijednost

Office 365 servis je za povećanje produktivnosti utemeljen na oblaku, a smješten je kod Microsoft-a te ga možete nadograditi i ostati u tijeku s najnovijom tehnologijom bez infrastrukturnih troškova. Uz predvidivi mjesečni trošak po korisniku pojednostavnjuje vaše potrebe licenciranja i proračuna.

Aplikacije sustava Office za osobna računala

Office Professional Plus, dostupan u određenim paketima sustava Office 365, nudi poznate programe sustava Office u obliku pretplate s plaćanjem unaprijed i po korisniku. To je potpuni doživljaj rada u sustavu Office koji jamči da ćete uvijek imati na raspolaganju najnovije aplikacije sustava Office za osobna računala, kao što su Word, Excel i PowerPoint.

Web Marketing je cetificirani Microsoft Sales Specialist.
© WEB Marketing d.o.o. 2021. Powered by WEB Marketing - EasyEdit CMS - Premium Hosting